Miranda Digitale Fotografie – Fotograaf Ede

Op zoek naar een fotograaf in de omgeving van Ede? Stop met zoeken en neem contact op met Miranda Digitale Fotografie!

De passie voor fotografie zat er al vroeg in bij Miranda Welgraven. Op haar 8e kreeg ze van haar grootmoeder een fototoestel waarmee ze iedere maand een rolletje vol mocht schieten. Die maand werd nooit gehaald, want na één week zat deze meestal al vol. Overal had ze haar camera bij zich!

Ze heeft ontzettend veel plekken gezien van de wereld met daarbij mooie natuur, geweldige dieren en prachtige mensen. Of je nu gewoon of bijzonder, groot of klein, dik of dun, volwassen of een baby bent, het lukt Miranda altijd om je op je mooist op de foto te krijgen.

Miranda Digitale Fotografie in Ede kun je bellen om je dierbaarste momenten vast te leggen. Bijvoorbeeld voor een huwelijk, geboorte, jubileum, verjaardag, moederdag, vaderdag, dierendag, of gewoon zomaar! Je krijgt altijd veel foto’s in kleur én zwart/wit en net even anders dan een ander foto’s maakt. Zelf al hele leuke ideeën? Ook dat is mogelijk natuurlijk. In overleg is alles mogelijk!

Ook andere plekken dan de omgeving van Ede zijn geen probleem. Zoals al eerder benoemd is Miranda Welgraven al op veel plekken van de wereld geweest en komt ook graag op jouw gewenste locatie langs voor een te gekke photoshoot.

Heb je zelf nog geen idee qua aankleding, locatie etc.? Geen probleem, Miranda denkt graag met je mee zodat je een geweldige fotoshoot krijgt om nooit te vergeten. Een photoshoot in het bos, op de heide, in verlaten gebouwen, op het strand, op straat, gewoon thuis of op de kermis, niets is te gek!

Leuk voor jezelf, maar ook voor een ander!
Een fotoshoot is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook leuk om bijvoorbeeld cadeau te geven voor een verjaardag, jubileum, feestdag of gewoon zomaar aan iemand die het verdiend. Bekijk HIER meer informatie over het geven van een tegoedbon cadeau voor een fotoshoot door Miranda!

Heb je vragen, wil je meer informatie over Miranda Digitale Fotografie of zullen we gelijk een shoot inplannen? Neem gerust vrijblijvend contact om alle mogelijkheden te bespreken!

Miranda Digitale Fotografie - Fotograaf Ede